Morsø Folkeuniversitet

Folkeuniversitetets formål er at gennemføre folkelig universitetsundervisning og lignende almendannede oplysningsvirksomhed  for, gennem forelæsninger, kurser og studiekredse m.m., at oplyse om den moderne forsknings arbejde og resultater i henhold til Folkeoplysningslovens kapitel 13, § 46 og dermed danne bindeled mellem videnskab, kunst og samfund.

Folkeuniversitetet lægger vægt på samarbejdet med foreninger, organisationer og interesserede i lokalområdet, som kan bidrage med gode idéer og forslag til nye emner, som Morsø Folkeuniversitet kan tage op.

 

“Der er nogle der er bange for forstavelsen ”folke” og der er andre, der er bange for ordet ”universitet”, men begge grupper tager fejl. FOLKEUNIVERSITETET laver hverken videnskab om til pop eller gør det kendte til ukendelig videnskabelighed. Tværtimod – FOLKEUNIVERSITETET formidler viden og forskningsresultater og perspektiver på en måde som er spændende og ”for alle” samtidig med at den faglige lødighed bevares. FOLKEUNIVERSITETET er også dit universitet.”

Knud Sørensen 1997

 

 
Du er her: ForsideOm folkeuniversitetetMorsø Folkeuniversitet
www.morsoe-folkeuniversitetet.dk